Sari la conținut

Cum să neutralizezi efectele nocive ale emițătoarelor de radiații electromagnetice

Pentru tine ce înseamnă vacanță, relaxare? Lași acasă laptopul, tableta, ”uiți” telefonul mobil în seiful hotelului (că în cameră știi că e riscant)? A, nu? Te înarmezi cu toată tehnologia de vârf în materie de comunicații? Că nu te-ai duce, ferit-a sfântul!, într-un loc unde nu există wireless! În creierii munților, fără semnal?! Haida de, să nu poată da de tine mama, tata, șeful, secretara?! Și te mai miri că te întorci acasă și mai obosit decât erai la plecare… Mai ales că nici somnul nu se lipește de tine…! Oare pentru că ești prea odihnit?!

Păi nu. Cauza este chiar tehnologia cu care te-ai înarmat: o junglă de frecvențe interferând cu sistemul electromagnetic al organismului tău ți-a scurtcircuitat legătura cu frecvența naturală a Pământului. E ca și cum planeta te-a lăsat din brațe, pradă radiațiilor ucigătoare. Exagerez? Stai să vezi!

Legătura energetică dintre tine și Pământ

Te-ai întrebat vreodată de ce te simți atât de bine când petreci timp în natură, într-o zonă ruptă de civilizație? Timp de calitate vreau să zic, pe cărări de munte, nu la pas pe aleea asfaltată, cu nasul în smartphone și căștile pe urechi. Timp de calitate este cel în care nimic nu întrerupe legătura energetică dintre tine și Planetă. Tu și ea respirați în același ritm. Pe aceeași frecvență. O evadare salvatoare din imperiul computerelor, al televizoarelor, telefoanelor mobile, radiourilor, dispozitivelor digitale, aparatelor de aer condiționat, cablurilor care brăzdează cerul, al liniilor de telecomunicați – pătura groasă de radiații electromagnetice care te deconectează de la frecvența naturală a Pământului, așa-numita rezonanță Schumann. Când nu mai… rezonezi cu ea, nota de plată se decontează la capitolul sănătate. Iar unul din subcapitolele dijmuite fără milă este somnul.

Dintr-o extremă în alta

Să nu credeți că sunt nostalgică, gen ”pe vremea mea”. Prea e vie amintirea nopții pe care am petrecut-o undeva, pe un vârf de munte, sinistrată, într-o cabană înconjurată de nămeți, împreună cu niște colegi de facultate, incitați la drumeție de profesorul de filosofie, un ”bun cunoscător al muntelui”, zicea el; de fapt, un prea rătăcit printre abstracțiuni, ca să mai ia în seamă manifestările concrete ale zonelor alpine. Și de doi ”ghizi montani”, ziceau ei, și mai surprinși decât noi de relația direct proporțională dintre hachițele vremii și altitudine.

Până la urmă, ce să zic?, a fost chiar frumos… Cu trosnetul poetic al lemnelor în sobă, acoperind chiorlăitul prozaic al stomacelor noastre goale pușcă (plecasem într-o excursie de 10-12 ore dus-întors, doar nu era să luăm cu noi și cina!)… Și totuși somnul nu s-a lipit neam de noi: cabana nu avea telefon. Telefon fix, firește. Cum să aibă, la asemenea altitudine?! Și cum, pe meleagurile noastre, mobilul, computerul, tableta, internetul erau de domeniul futurologiei, nu puteam să ne anunțăm părinții! Care ne așteptau acasă, la câmpie, la masa de seară, cu impresii proaspete de la munte. Am făcut noapte albă. Noi de grija lor, ei cu teroarea în suflet. Ca să vezi că și pe atunci telefonia afecta somnul. Doar că sens invers decât în ziua de azi.

Revenind: câțiva colegi și-au luat muntele în cap și au plecat prin noapte, viscol și nămeți, fie ce-o fi, ”acasă”. Am stat și cu grija lor. Îi rugasem cu cerul și pământul să îi sune și pe ai noștri, când ajung în București. Au ajuns, când și cum ei și bunul Dumnezeu știu, dar numai la lista noastră de telefoane nu s-au mai gândit! Deci, poposind și noi, într-un final apoteotic, pe la casele noastre, ne-am regăsit genitorii cu niște fire albe de păr în plus…

Aaaașa că… nu! Nu idealizez epoca aceea. Dar nu pot să nu constat că azi traversăm epoca… celeilalte extreme. Care le scoate păr alb cercetătorilor.

Războiul opiniilor și al contraopiniilor

Studii peste studii combat alte studii: telefonul mobil folosit în exces, calculatorul butonat fără limite ne ”topesc” creierul, spun unele. Prostii, nu se poate proba așa ceva! – replică altele. Pe cine să mai crezi? Poate pe psihologii și psihoterapeuții care raportează cifre în creștere alarmantă la capitolul tulburări de comportament, psihoze, depresii etc. provocate de consumul excesiv de tehnologie a comunicațiilor. Pe partea lor, oncologii spun același lucru: radiațiile GSM sunt direct implicate în apariția și dezvoltarea diferitelor tipuri de tumori canceroase.
Suntem ținte vii și la serviciu, și acasă: pânze de radiații electrice și unde de joasă frecvență ne hărțuiesc organismul zi lumină și blochează procesul normal de regenerare pe timp de noapte.

Captivi în jungla radiațiilor electromagnetice

Practic, orice obiect încărcat electric generază câmp electromagnetic: aparatura IT (calculatoare, laptop-uri, imprimante etc.), aparatura audio/video, aparatura electrocasnică (televizoare, aparate de radio, mașini de spălat, aspiratoare, frigidere, cuptoare cu microunde, roboți de bucătărie, aparate de aer condiționat, dezumidificatoare, ventilatoare etc.), telecomenzi, telefoane mobile și fixe fără fir… Asta în casa ta. Iar dincolo de pragul ei este orașul, cu capcanele lui: antene de emisie-recepție, tablouri și instalați electrice, dispozitive industriale, linii de înaltă tensiune… Rodul geniului științific cu care a fost dotată omenirea este un măr otrăvit, un zid impenetrabil între noi și suflul vital al Pământului, împiedicându-ne să rezonăm pe aceeași frecvență cu el, să ne branșăm la energiile spirituale elevate. Ființa noastră complexă – fizică, psihică, emoțională – pierde energie vitală pe zi ce trece. Iar nopțile nu o mai ajută să recupereze, pentru că somnul însuși – condiția regenerării celulare – este în deficit.

Somn puțin – sănătate pe butuci

Ce paradox, nu-i așa?, să te întorci din vacanță mai obosit decât erai la plecare. Doar ai lăsat acasă toate grijile și te-ai relaxat din plin: ai vorbit ore în șir la telefon cu toți cei pentru care nu ai timp în cursul anului, ai epuizat conversațiile și jocurile online, te-ai uitat la televizor după pofta inimii… Mda, nu prea ai dormit… Jungla de radiații electromagnetice ți-a dat ceasul biologic peste cap. Așa că ai făcut, în toiul nopții, câte o excursie la frigider (tulburările somnului, spun specialiștii, alterează comportamentul celular, fiziologic și mental și cresc excesiv pofta de carbohidrați, surse de obezitate, diabet și afecțiuni cardiace).

Sincer, nu urmăresc să te întorci și mai stresat la serviciu după vacanța asta, dar trebuie să știi: problemele de somn dublează riscul de apariție a cancerului de sân, au legătură directă cu depresia, anxietatea, iritabilitatea, spasmele musculare, alterarea reflexelor, procesele inflamatorii din întregul organism, dureri – de cap, de picioare, în piept, abdominale, genitale -, pierderile de memorie, atacurile cerebrale, palpitațiile, pneumonia, astmul, erupțiile cutanate, afectarea vederii, degenerarea și moartea celulară etc., etc.

Soluția vitală de acasă: cum să combați efectele emițătoarelor de radiații electromagnetice

Se cheamă Vital Protect Home. Un dispozitiv minuscul (șase centrimetri diametru, 8 milimetri grosime), care creează un câmp de protecție pentru 24 de ore contra radiațiilor electromagnetice pe o rază de zece metri, protejând simultan toate persoanele din aria respectivă. Parametrii tehnici, date aride pentru mine, le spun multe celor familiarizați cu tehnologia: protecție activă a întregului cămin (emite pe 7,83 Hz, frecvența naturală a Pământului), sistem radionic de antene spiralate și cristale de cuarț, fiabilitate și longevitate: durata bateriei este de șase luni, iar dispozitivul durează… o viață.

Vital Protect Home. Pentru detalii click aici.

Pentru cei ca mine, așa, mai atehnici, sunt mai mult decât relevante beneficiile pentru sănătatea trupului și plenitudinea spiritului. Nu, scopul celor care l-au creat nu este să înlocuiască medicația prescrisă pentru tratamentul diverselor afecțiuni, ci să neutralizeze factorii perturbatori care ne fură energia, să armonizeze structura energetică, să dinamizeze forța vitală, cu toate beneficiile care decurg de aici: somn de calitate, regenerarea completă pe timpul nopții, fortificarea și dinamizarea sistemului imunitar, rezistența la infecții, la stres, oboseală, la efectele nocive ale poluării, creșterea cu până la 100% a nivelului de energie și vitalitate, stimularea capacității de vindecare naturală a organismului, a capacității de concentrare, accelerarea proceselor de regenerare celulară și, implicit, creșterea speranței de viață.

Ce face și pentru cine face

Amplasat într-o cameră, de preferință alta decât cea în care se doarme,
pentru că semnalul emis este puternic și poate energiza organismul în preajma orei de somn, Vital Protect Home protejează împotriva radiaţiilor emise de telefoanele mobile, de ecrane TV, calculatoare, cuptoare cu microunde, linii de înaltă tensiune, radioemiţătoare. De asemenea, neutralizează influenţele zonelor geopatogene (radiaţiile Hartmann) şi ne protejează câmpul vital în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente), case cu rezonanţe maladive etc..

Cine are nevoie de Vital Protect Home?

Noi, întâi de toate. Cei care locuim în orașe, mai ales în cele aglomerate. Apoi femeile, copiii și persoanele în vârstă, pentru că organismul lor fragil îi lasă fără apărare în fața emisiilor nocive de radiații electromagnetice. Și eu, eu! Că stau de ceasuri bune cu laptopul în brațe, ca să te învăț cât de nociv este să faci și tu la fel ca mine… Clar, amândoi avem nevoie de dispozitivul ăsta. Dacă suntem vecini pe o rază de zece metri îl iau eu și beneficiezi și tu de el gratis. Sau viceversa. Ce zici?

Despre Vital Protect Home află mai multe informații aici: www.aimgroup.ro/produs/vital-protect-home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns