Sari la conținut

Superenergizarea sistemului imunitar prin stimulare mentală

  • de

În prezent, organismul nostru se află sub asediu. În ultimii zeci de ani, peste 60.000 de substanțe chimice sintetice au pătruns în mediul nostru. Alimentele procesate pe care le consumăm, aerul poluat pe care îl respirăm, oceanele împovărate cu agenți chimici toxici, pesticidele utilizate în agricultură, folosirea excesivă a medicamentelor și antibioticelor, baia de radiații electromagnetice artificiale, ritmul haotic și alert în care trăim și cantitatea exagerată de informații negative, greu de evitat și de gestionat, toate acestea sunt surse de stres fără precedent în fața cărora sistemul imunitar devine tot mai vulnerabil.

Avem de-a face din ce în ce mai des cu diferite forme de cancer, boli cardiace, infecții bacteriene, afecțiunii virale și alergii. La nivel emoțional și psihic, ne confruntăm cu tulburări de dispoziție, depresii, anxietate și multe alte stări patologice pe care le abordăm cu medicamente în exces contribuind astfel la creșterea nivelului de toxicitate din organism.

Ne putem sustrage 100% stresului la care suntem expuși?

Ar fi foarte dificil, dacă nu chiar imposibil. Încercăm să ne adaptăm cât de mult putem, iar organismul face eforturi să-și echilibreze funcțiile vitale. Însă, după cum observăm, în contextul actual aceste eforturi naturale ale sistemului imunitar nu sunt suficiente. Odată afectat, acest sistem de apărare al corpului permite instalarea anomaliilor la nivel celular și a bolilor.

Putem ataca bolile diminuând stresul

Întrucât factorii de stres din mediul înconjurător dăunează sănătății și bunei funcționări a organismului, putem ataca bolile – și în același timp, ne putem întări sistemul imunitar – reducând și chiar eliminând total o parte dintre factorii de stres.

Eforturi în acest sens putem face atât la nivel exterior, cât și interior. Putem acționa la nivel exterior folosind metode de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice (detalii aici), făcând o selecție mai riguroasă a alimentelor pe care le consumăm și crescând gradul de purificare și alcalinitate a apei pe care o bem.

La nivel interior, putem combate stresul cu ajutorul tehnologiei de stimulare mentală prin lumini și sunet (detalii aici). Petrecând 15-30-60 de minute pe zi relaxându-ne profund, diminuăm o mulțime de factori de stres și ne întărim tot mai mult sistemul imunitar, stimulând capacitatea naturală de luptă împotriva bolilor.

Mintea poate modifica funcția imunitară

Atât în sens pozitiv, cât și negativ, pentru că ambele se influențează reciproc în mod continuu. După cum afirmă și Elmer Green, cercetător în domeniul biofeedback-ului

“Fiecare modifcare a stării fiziologice este însoțită de o modificare corespunzătoare a stării mentale emoționale, conștientă sau inconștientă, și invers, fiecare modificare a stării mentale emoționale este însoțită de o modificare corespunzătoare a stării fiziologice.”

În cartea sa, Superinteligența (disponibilă aici), Michael Hutchison scrie:

“Oamenii au știut dintotdeauna că există factori negativi și forme de stres care afectează sănătatea mentală, emoțională și fizică. De aceea, încă din cele mai vechi timpuri, s-au creat diferite forme de eliminare a acestor energii nocive, de protecție și de vindecare.

Șamanii și vracii au învățat cum să intre în stare de transă și să ceară protecție zeilor și spiritelor călăuzitoare. Au știu cum să-și reprezinte și să comunice cu aceste forțe, folosindu-se de măști colorate, incantanții, dansuri și ritualuri capabile să producă schimbări asupra stării de spirit, dispozitiției și convingerilor individului bolnav – și totodată asupra sistemului său imunitar.

Yoghinii, călugării și preoții budiști au învățat să intre în stări de meditație profundă în care izbutesc să-și reprezinte sisteme de energie care străbat organismul. Ei sunt capabili să se folosească de puterea minții pentru a modifica aceste sisteme de energie, efectuând astfel schimbări asupra sistemului imunitar. După cum au știut dintotdeauna oamenii, aceste tehnici funcționează cel mai bine când corpul este profund relaxat sau liniștit și mintea se află într-o stare modificată de conștiință – transă, vis, reverie, rugăciune, meditație – o stare diferită de conștiința normală din starea de veghe.”

Cheia unui sistem imunitar rezistent – relaxarea și o stare de spirit plină de vitalitate

O tehnologie complexă de stimulare a creierului prin semnale luminoase și sonore modelate pe frecvențe specifice (alpha, theta sau delta) capabile să inducă rapid starea de transă și relaxare la nivelul întregii ființe reprezintă o armă puternică împotriva stresului și a multora dintre bolile care apar pe fondul unui sistem imunitar epuizat.

S-a dovedit că utilizarea repetată a tehnologiei de stimulare mentală conduce la un efect de prag, astfel încât după câteva săptămâni, un individ trece prin îmbunătățiri profunde de sănătate și modificări remarcabile în starea mentală și emoțională.

Din punct de vedere fiziologic, eliberarea de emoții și tensiuni are ca efect scăderea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale și a altor simptome ale stresului. Acest lucru înseamnă că relaxarea practică zilnic este capabilă să întărească sistemul imunitar și să crească gradul de rezistență al organismului la infecții bacteriene și afecțiunii virale.

La nivel psihologic, folosirea unei tehnologii pentru stimulare mentală contribuie la îmbunătățirea stării de spirit și construirea unui mod de gândire mai sănătos, experimentând din plin bucura, vitalitatea și plăcerea de a trăi.

Aimgroup îți propune tehnologia de stimulare mentală Mind Synergy, unică în România și utilizată pe scară largă ca metodă de combatere a stresului, relaxare profundă, îmbunătățirea stării de sănătate, reprogramare mentală și transformare a personalității, creșterea performanțelor intelectuale, intrarea rapidă în starea de meditație și pregătirea întregii ființe pentru accesarea unor trepte superioare de evoluție spirituală.

Te invităm să afli mai multe informații despre Mind Synergy aici: www.aimgroup.ro

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns