Bine ai venit!

Ne face plăcere să te avem ca partener în afacerea noastră!
Accesul în programul nostru este gratuit, este ușor să te înregistrezi și nu ai nevoie de cunoștințe tehnice. Acest sistem de afiliere reprezintă o metodă simplă prin care tu poți câștiga profituri suplimentare prin intermediul site-ului tău. Cum? Generând vânzari pentru produsele noastre, tu primești în schimb comisioane în funcție de sumele înregistrate.

Cum funcționează?

Fiecare afiliat este important pentru noi. Acordăm o atenție deosebită partenerilor noștri de afaceri și ne dorim să creăm o relație personală cu fiecare dintre ei. Știm că secretul unei colaborări reușite este încrederea reciprocă. De aceea, dacă îți dorești să intri în programul nostru de afiliere, scrie-ne un email la adresa afiliere@aimgroup.ro și noi te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a ne cunoaște mai bine în vederea unui parteneriat de succes.

Când intri în programul nostru de afiliere, noi îți oferim materialele necesare: bannere și texte pe care tu le inserezi în site-ul tău. Fiecare dintre acestea sunt urmărite prin intermediului unui cod generat pentru tine. Când cineva accesează de pe pagina ta unul dintre linkurile noastre, va fi înregistrat și i se va urmări întreaga activitate cu ajutorul software-ului nostru de afiliere. La fiecare vânzare înregistrată vei primi comision.

Ai acces la statistici și rapoarte în timp real

Când te loghezi în contul tău de afiliat, îți poți urmări activitatea și performanțele în timp real.

Autentificare afiliați
Detalii program
Tipuri de comision Primești de la 10% comision din fiecare vânzare.
Cerințe platăLei100.00 RON - valoare comisioane aprobate.
Interval de platăPlățile se fac odată pe lună, anterior lunii precedente.